3 990 Ft
-+
Raktáron, azonnal szállítható!

Szerelemvirág fa kaspóban

Kedveskedj párodnak szerelemvirággal Valentin nap alkalmából. Igazán romantikus meglepetés a fa kaspóban lévő kék-fehér virág. Neveljétek együtt szerelmetek virágát! Ajándékozz virágot és gondozzátok együtt. Ez a virág attól igazán különleges, hogy csak az után kezd el növekedni, hogy kibontjátok és gondozni kezditek. Ráadásul a virágültetéssel járó koszolást is megspórolhatjátok. Virágültetés gyorsan, kényelmesen, kosz nélkül, vele igazán öröm a kertészkedés.

A csomag tartalma:

- 1 db fa kocka kaspó
- 2 db tőzegkapszula, mely 2 nevelésre alkalmas
- 4-5 db Moso Bambusz mag

A kocka anyaga: bükk
A kocka mérete: 7.5 cm X 7.5 cm X 7.5 cm

Lehetőleg tartsd a növényt fényes, meleg helyen és öntözd rendszeresen alulról, hogy ne száradjon ki az ültetőközeg.
A tőzegkapszulát a növénnyel együtt ültetheted át, a talajban teljesen lebomlik.
Kérlek, ügyelj a gondozási útmutatóban leírtak betartására, hiszen a magok csak a megfelelő körülmények biztosítása mellett csíráznak sikeresen.

Gondozási útmutató:

Öntsünk vizet a Kocka mélyedésébe, majd helyezzük bele a tőzegkapszulát úgy, hogy a lyukas oldala legyen felfelé. Addig pótoljuk alá a vizet, amíg teljesen meg nem dagad.
Bontsuk ki a magokat tartalmazó tasakot, majd helyezzünk egy, vagy legfeljebb két magot a tőzegkapszula mélyedésébe.
Ezt követően csak arra kell ügyelnünk, hogy az ültetőközeg mindig nedves maradjon, és biztosítsuk a magoknak a megfelelő csírázási hőmérsékletet (25-30C).
Csírázási idő: 1-3 hét. Miután a magok kikeltek, tartsuk a növényt világos helyen. Átültetése 4-6 leveles állapotban esedékes nagyobb cserépbe, tápdús talajba.