RICE étkészletek gyerekeknek

A jól megválasztott teríték hozzájárul az örömteli étkezésekhez. Számunkra nagyon fontos, hogy a gyerkőceinknek is izléses étkészletben tálaljunk. Ebben a menüpontban kedvedre válogathatsz a Rice gyerekeknek való strapabíró étkészletei közül.

Poharak, bögrék, tányérok, menü tálak, evőeszközök színes kavalkádjából szemezgethetsz. Akár teljes szetteket is összeállíthatsz. Ajándéknak is kitűnő választás. A termékek kialakításuknak köszönhetően megkönnyítik a gyerkőcök első önálló próbálkozásait.

A Rice minden melamin terméke BPA / PVC és ftalát mentes, az élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. 

Vidám gyermek étkészletek: Legyen élmény az evés!

Eljött az idő, hogy gyermeked már önállóan tud enni? Szeretnéd, hogy nagy mosollyal várja az étkezéseket? Akkor gondoskodj a legjobb gyermek étkészlet kiválasztásáról!

Fontos, hogy az étkészlet darabjai színesek, vidámak legyenek, akár a kicsi kedvenc figuráival díszítve, így az étkezések mindig szórakoztatóak lesznek. Mindenképp műanyagból készült tányérokat válasszunk, hiszen ezek teljesen biztonságosak az önálló evés első időszakában is, amikor még bizonytalanok a csöppségek. Praktikus csúszásmentes nyelű evőeszközök mellett dönteni, mert így biztosabban foghatja a gyermek, és kisebb az esélye annak, hogy kiesik a kezéből. Emellett érdemes olyan villát választani, aminek a vége le van kerekítve, hogy ne tudja magát véletlenül sem megszúrni a csemete. Egy gyermek étkészlet szett is mindenképpen tartalmazzon egy mély- és egy lapostányért, az ehhez tartozó evőeszközöket és egy poharat vagy bögrét.

Legyen Neked és a kicsinek is szórakoztató élmény az önálló étkezés! Válassz minőségi, megbízható gyermek étkészletet webáruházunk széles kínálatából!