Lakásdekorációs termékek

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lakásodban otthon érezd magad. A RICE színes kiegészítőivel fiatalos, lendületes, stílusos otthont varázsolhatsz magadnak. Termékei különlegesek, akár egyetlen, jól megválasztott darabbal is fel tudsz dobni egy helységet.

***
Karácsony + Black Friday?!  - 30% 
 
Fantasztikus kedvezmények várnak rád november 21-24. között, azaz csütörtöktől vasárnap éjfélig!
 
Nézz szét a többi termékek között is és használd ki a 30% kedvezményt a Karácsonyi termékekre, Gyerek étkészletekre, Konyhai kiegészítőkre, Lakásdekorációra, Kerámia és melamin termékekre.
 
***

 

Miért pont RINOCÉROSZ?

Miért ne?! Fekete, fehér, bézs virágtartó bárhol, bárkinek lehet. Na de ez egy arany, korall rinocérosz! Máris egyedivé, különlegessé teszi az otthonodat. Nem kell telezsúfolni a lakást lakásdekorációs elemekkel, elég csak néhány jól megválasztott darab, és persze jól mutat a többi fehér, fekete kaspók mellett.

Mi az a raffia kosár?

Rafiapálma vagy tűpálma leveleiből készül. A rafia szálakat a növény leveleinek az ereiből készítik, amit aztán lehet festeni és szőni. Különféle termékek előállítására alkalmas a kalapoktól a dekoratív szőnyegekig. A felhasználási területből természetesen a lakásdekorációs kosarak sem maradhatnak ki.

Amíg nem kezdesz kosárfonás tanfolyamba, addig válogass a kész praktikus kosarakból a lakásdekorációs termékek között.

Párnát ajándékba?

Igen! Észrevetted, ha összegyűlik a család vagy a barátok a nappaliban egy jó beszélgetésre, valaki tuti szorongatni fog egy kispárnát az ölében? Ez nem csak nálad lehet így. Hadd érezzék otthon magukat a vendégek más nappalijában is. Egyszerű, praktikus, kiegészítője az otthonoknak.

Oldalak