Lakásdekoráció

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lakásodban otthon érezd magad. A RICE színes kiegészítőivel fiatalos, lendületes, stílusos otthont varázsolhatsz magadnak. Termékei különlegesek, akár egyetlen, jól megválasztott darabbal is fel tudsz dobni egy helységet

Miért válassz egyedi kézműves lakberendezési tárgyakat?

Mert mindenki megcsodálja őket, hiszen kézzel, nagy szorgalommal, odafigyeléssel készülnek. Rádaásul mindegyik darab más és más, teljesen egyedi megjelenést kölcsönöz a lakásodnak. Sosem megy ki a divatból, sőt! most élik igazán fénykorukat. Rendelj akár szőnyeget, kisszéket, vagy puffot, mi szívesen elkészítjük. Álmodd meg a méretet, a színt, és mi megvalósítjuk. 

Miért pont RINOCÉROSZ?

Miért ne?! Fekete, fehér, bézs virágtartó bárhol, bárkinek lehet. Na de ez egy arany, korall rinocérosz! Máris egyedivé, különlegessé teszi az otthonodat. Nem kell telezsúfolni a lakást lakásdekorációs elemekkel, elég csak néhány jól megválasztott darab, és persze jól mutat a többi fehér, fekete kaspók mellett.

Mi az a raffia kosár?

Rafiapálma vagy tűpálma leveleiből készül. A rafia szálakat a növény leveleinek az ereiből készítik, amit aztán lehet festeni és szőni. Különféle termékek előállítására alkalmas a kalapoktól a dekoratív szőnyegekig. A felhasználási területből természetesen a lakásdekorációs kosarak sem maradhatnak ki.

Amíg nem kezdesz kosárfonás tanfolyamba, addig válogass a kész praktikus kosarakból a lakásdekorációs termékek között.

Párnát ajándékba?

Igen! Észrevetted, ha összegyűlik a család vagy a barátok a nappaliban egy jó beszélgetésre, valaki tuti szorongatni fog egy kispárnát az ölében? Ez nem csak nálad lehet így. Hadd érezzék otthon magukat a vendégek más nappalijában is. Egyszerű, praktikus, kiegészítője az otthonoknak.