Gyerekszoba

Milyen termékek vannak itt?

Praktikus, kényelmes, kedves, ötletes darabokat válogattunk össze neked. Nálunk az éjjeli fény, nem egyszerű lámpa, még az óra is akkor alszik, amikor a baba. A zenélő nyugtató plüssfigurák reagálnak a baba sírására, többféle dallamot tudnak lejátszani, rázásra is aktiválódnak és automatikusan kikapcsolnak.

Mindenben van valami csavar, valami különleges funkció. Vannak baba, lányos és fiús gyerekszobai ajándékötleteink egyaránt.

Kézműves lakberendezési termékek a gyerekszobába

Egyedi, különleges kézzel készült, főként magyar gyártású termékek különleges, időtálló kiegészítői lehetnek otthonodnak. Termékeink puha mégis strapabíró pamut anyagból készülnek, így a gyerekek birodalmában is bátran használhatod. 

Környezettudatosság a gyerekszobában is

Különösen büszkék vagyunk a környezetbarát játéktárolóinkra. A raffiából, tengerifűből készült ECO termékek azon kívül, hogy szépek, egyediek teljes mértékben praktikusak is. 

Kész ajándék babacsomagok

Vannak kész babaköszöntő ajándékcsomagok. Azonban, ha szeretnéd, magad is összeállíthatod, hogy igazán személyes legyen a babaváró ajándék. Válogass szabadon a hordozós ruhák, babaszobai lámpák, plüss és textil figurák közül.