Gyártóink

Rice a színek világa

         

A világszerte ismert dán cég színes termékeiről vált híressé, ilyenek például a melamin és a kézzel festett kerámia étkészletei, amelyek formabontóak és teljesen egyediek. Kínálatában megtalálhatók kézzel készített raffia kosarak, tárolóedények és különböző lakberendezési kiegészítők. 

Mi az a Rice érzés? Egyszerű: a Rice nem más, mint a színek terápiája az élethez. Válogatni a sok színes csoda között. Megtalálni azt amitől szebb, vidámabb lesz az otthonod. Praktikussá tenni a világodat és az ő világát kiszínesíteni! Lakberendezési tárgyak otthonra vagy ajándékba, ötletekkel tarkítva. 

A Rice termékeit Magyarországon elsőként a HAPPYTÉRIA webshopjában vásárolhatod meg!

 

LUDU Manufaktúra

    

A LUDU Manufaktúra hazai vállalkozás. Minden egyes darabja kézzel készített, egyedi termék. Nincs két egyforma. Táskák, pénztárcák, párnák, neszeszerek és kisebb dekorációs termékek készülnek a LUDU szorgos kezei alatt. Termékei kiváló minőségűek és nagyon különlegesek. Nálunk kedvedre válogathatsz a LUDU termékeiből. 

 

ZAZU

          

Hollandiából indult útnak. Három gyermekes anyuka Nynke Bakker építette fel a márkát, és tette világszerte ismertté.  A termékek kialakításánál a gyerekek állnak középpontban. A cél az egyszerűség, könnyen tanulhatóság, megbízhatóság és vidámság. Termékkörük olvasólámpákat, éjjeli fényeket, elalvást segítő, világitó plüss állatokat tartalmaz. 

 

Little Lovely Company

          

A Little Lovely Company szintén egy holland vállalkozás, amit két designer anyuka 2014-ben indított el. Céljuk egy vidám, egyedi, stílusos gyerekszobai kiegészítőket, dekorációkat tartalmazó termékkör megvalósítása volt.  Elképzelésük minden határt felülmúlt, hiszen napjainkban világszerte ismertté váltak. Termékeiket több, mint 3000 üzletben értékesítik.