Baba-Mama

Megszűnő termékek, válassz a készlet erejéig!

Milyen termékek vannak itt?

A baba-mama ajándék ötletek között találsz ruhát a kismamának, fürdőruhát, szoptatós blúzt, tunikát, hálóinget. Gondoltunk a hordozós időszakra, hiszen születés után a baba az anyukáján érzi a legkomfortosabban magát. Ehhez találsz hordozós pulóvert, dzsekit, kabátot.

Praktikus, kényelmes, kedves, ötletes darabokat válogattunk össze neked. Nálunk az éjjeli fény, nem egyszerű lámpa, a kabát nem sima ruházat, és még az óra is akkor alszik, amikor a baba. A zenélő nyugtató plüssfigurák reagálnak a baba sírására, többféle dallamot tudnak lejátszani, rázásra is aktiválódnak és automatikusan kikapcsolnak.

Mindenben van valami csavar, valami különleges funkció. Érdemes végigkattintanod minden baba-mama ajándék ötletünket.

Ajándékba kismama ruhát? Meddig jó egy ruha a kismamának, hiszen folyamatosan nő a pocakja?

A terhesség első szakaszában, főleg az első terhességnél, a pocak általában lassan növekszik. Érdemes úgy kalkulálni, hogy a baba súlya a terhesség utolsó 2-3 hónapjában nő ugrásszerűen, tehát, akkor lehet szükség egy nagyobb méretre. A hordozós ruhák anyaga rugalmas.

Kész ajándék babacsomagok

Vannak kész babaköszöntő ajándékcsomagok. Azonban, ha szeretnéd, magad is összeállíthatod, hogy igazán személyes legyen a babaváró ajándék. Válogass szabadon a hordozós ruhák, babaszobai lámpák, plüss és textil figurák közül.